Om mig

Om mig

BETRAKTARE

En av mina tavlor som var med på Café Strandgatan / Immanuelkyrkans Vårsalong med tema "Människan" 2015

Jag är utbildad terapeut inom missbruksproble-matik och KBT men arbetar inte som terapeut i dagsläget då jag valt att verka och nå ut genom att skriva om olika problem. För mig som författare är det viktigt, när jag skriver barnböcker, att kunna skriva utifrån barns perspektiv och att informera om olika problem som många möter i samhället i dag, utan några pekpinnar.


Jag har läst ett flertal skrivutbildningar på folkhögskolor i olika genre,politiskt skrivande, dramatisk berättande/manus, skönlitterärt skrivande och kreativt skrivande.  Jag skriver gärna i olika genre men barnböcker och Short story/novell har alltid intresserat mig mycket.


Jag är intresserad av konst och har läst ett par år på Fria målarskolan (via Markaryds folkhögskola) i Halmstad och när jag inte skriver tecknar jag gärna i tusch eller så målar jag stort och färgglatt med akryl. Min senaste bok, en målarbok för färgglada & kreativa barn i alla åldrar blev klar i juni 2019.


Till våren 2020 är jag antagen och kommer att läsa på Malmö folkhögskola, Litterärt skrivande- eget projekt.  


Senaste utställning: Galleri Bluelight jury-bedömda stipendieutställning Halmstad Slott 2018


När jag inte jobbar med egna projekt är jag engagerad som styrelseledamot i Hallands författarsällskap som är en ideell förening för författare, översättare, illustratörer, förläggare, bokformgivare och kulturskribenter i Halland – olika sorters ordbrukare, som alla ägnar sig åt det skrivna ordet. Författare till skönlitteratur, dramatik, barn- och ungdomsböcker är alla lika välkomna. Vill du bli stödmedlem eller veta mer om sällskapet läs mer på www.hallandsforfattarsallskap.se


Några av de skolor jag gått på


Fria Målarskolan

Markaryds folkhögskola 

Viskadalens folkhögskola 

Åsa folkhögskola 

Malmö folkhögskola 

Ädelfors folkhögskola 

Ewas utbildning

Humanistiskt lärcentrum 

mf.l

Mina böcker finns bl a att köpa på

 

Idus Förlag / Adlibris / Bokus / Cdon / Akademibokhandeln